breaking news

Zabit Magomedsharipov wil Artem Lobov als volgende tegenstander

September 2nd, 2017 | by Redactie

Zabit Magomedsharipov liet vanavond tijdens UFC Fight Night zien over een indrukwekkend arsenaal aan stoten en trappen te beschikken. Hiermee liet hij Mike Santiago al snel merken dat er niets voor hem te halen viel. Magomedsharipov liet na afloop aan de pers weten zijn volgende tegenstander al op het oog te hebben.

Als voormalig ACB kampioen hadden veel mensen hoge verwachtingen van Zabit Magomedsharipov. Hij maakte iedere verwachting waar door op indrukwekkende wijze via een Rear-Naked Choke te winnen in de tweede ronde. Over zijn volgende tegenstander hoefde Zabit niet lang na te denken. Hij vindt dat zijn landgenoot Artem Lobov een veel te grote mond heeft en wil deze snoeren. Zabit vertelde dat hij nu in Amerika traint bij Mark Henry en hier grote stappen in zijn ontwikkeling maakt omdat het net even wat professioneler is dan in Rusland en zijn sparringspartners ook van hoger niveau zijn.

Zabit Magomedsharipov hoopt dit jaar nog in de Octagon te kunnen staan tegen Lobov. De UFC heeft hier vanzelfsprekend nog niet op gereageerd.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »