breaking news

‘Zabeast’ Magomedsharipov wil vechten voor het goud

November 10th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
‘Zabeast’ Magomedsharipov wil vechten voor het goud
UFC
0

Afgelopen zaterdag 9 november vocht de 28-jarige Zabit Magomedsharipov tegen Calvin Kattar in Moskou, Rusland. Na een last-minute verandering kregen beide vechters een plek op het main event waar ze 15 minuten de tijd kregen om de winst te bepalen. Uiteindelijk kreeg de jury de partij in handen en ontving Zabit de winst met een beoordeling van 29–28, 29–28, 29–28.

Het tempo van het gevecht was zeer hoog en vanuit elke hoeken en richtingen kwamen stoten en trappen. Zowel Zabit als Katter kwamen link uit de hoek en boekte beide succes.

Echter leek Zabit in de derde ronde weinig inzet meer te tonen. Zijn conditie liet hem in de steek en de druk van Katter bleef komen.

Na het gevecht vertelde Zabit een ontsteking te hebben gehad waardoor hij zich niet volledig kon voorbereiden. Hij beloofde het publiek een betere prestatie, maar wil wel knokken voor het goud:

Op 14 december vecht de Featherweight kampioen Max Holloway tegen Alexander Volkanovski. Zabit wil graag tegen de winnaar van deze partij vechten.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »