breaking news

Yoshitaka Naito verdedigt Strawweight Titel tegen Joshua Pacio tijdens ONE FC 48.

September 4th, 2016 | by Marcel Dorff
Yoshitaka Naito verdedigt Strawweight Titel tegen Joshua Pacio tijdens ONE FC 48.
ONE Championship
0

Het was al bekend dat ONE Championship 48 : State of Warriors op 7 Oktober 2016 zou plaatsvinden in Yangon, Myanmar. Maar nu zijn ook de eerste twee gevechten op de card bekend gemaakt.

ONE Championship Strawweight Kampioen Yoshitaka Naito (MMA 11-0/ONE 1-0) kwam dit jaar als Shooto Kampioen de organisatie binnen. De Japanner mocht meteen vechten voor de titel tegen de Thai Dejdamdrong Sor Amnuaysirichoke. Naito via een Rear Naked Choke submission in de 4e ronde en kroonde zich dus als de nieuwe Strawweight Kampioen van ONE Championship.

Zijn tegenstander op 7 Oktober is de eveneens ongeslagen Filipijn Joshua Pacio (MMA 8-0/ONE 2-0). Pacio versloeg begin dit jaar Rabin Catalan in zijn ONE Championship debuut via TKO in de 2e ronde. Vorige maand kwam daar een tweede zege bij. Ditmaal werd Kingsada Kongsrichai het zwijgen opgelegd via Rear Naked Choke submission in de 1e ronde.

Het tweede gevecht dat bekend werd gemaakt door de organisatie is het gevecht tussen Aung La N Sang en Michal Pasternak.

Aung La N Sang (MMA 18-9-0-1/ONE 3-0-0-0) is een nationale held in Myanmar. Sang wist tot zover al zijn drie partijen voor de organisatie winnend af te sluiten. Sang is een submission specialist en draagt de bijnaam ”The Burmese Python”.

Michal Pasternak (MMA 11-1/ONE 1-1) won zijn debuut voor ONE FC tegen Rafael Silva via een Unanimous Decision, maar kwam in Mei dit jaar te kort tegen submission specialist Roger Gracie. Pasternak verloor in de eerste ronde via een Arm-Triangle Choke.

Leave a Reply

Translate »