breaking news

Yodsanklai Fairtex wint van Andy Souwer met technische KO

March 31st, 2019 | by Redactie
Yodsanklai Fairtex wint van Andy Souwer met technische KO
ONE Championship
0

Afgelopen zondag 31 maart vocht Andy Souwer opnieuw voor de Aziatische ONE Championship. Ditmaal stond hij op het canvas van de Ryogoku Kokugikan arena in Tokyo, Japan. Souwer vocht tegen de Thaise Yodsanklai Fairtex. Hij verloor zijn partij in de tweede ronde.

Powered by Aiki Budo.

Met 4 ounce gloves Mixed Martial Arts (MMA) handschoenen, stonden beide mannen op het canvas voor een kickboks partij van drie rondes van drie minuten.

De 33-jarige Fairtex begon zijn partij in de blauwe hoek met een record van 201-71. Tegenover hem stond de 36-jarige Souwer met een record van 179-19 in de rode hoek.

Na het startsein van de scheidsrechter, begon de eerste ronde met enkele harde trappen van beide partijen. Al snel kreeg Souwer een trap in zijn buik waardoor de scheidsrechter begon met tellen.
Het gevecht ging door en beide mannen vervolgde hun weg zoekend naar een opening. Waar Fairtex vooral met trappen kwam, was Andy degene die het boksspel gebruikte.
De eerste ronde sloot zeer spectaculair af met harde stootwisselingen.

In de tweede kwam Fairtex hard uit de hoek met een linker hoek. Hierdoor ontving hij opnieuw de tellen van de scheidsrechter, met het verlies als gevolg.

ONE A New Era is momenteel live en gratis te bekijken via de stream van ONE Championship. Naast Andy Souwer vechten namen als Anthony Engelen, Demetrious Johnson, Eddie Alvarez, Angela Lee en Aung La n Sang ook op de kaart.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »