breaking news

Yair Rodriguez vs. Jeremy Stephens is gereed voor UFC Mexico op 21 september

July 26th, 2019 | by Redactie
Yair Rodriguez vs. Jeremy Stephens is gereed voor UFC Mexico op 21 september
UFC
0

Ariel Helwani maakte zojuist bekend dat volgens meerdere bronnen een partij tussen Yair Rodriguez en Jeremy Stephens is geaccepteerd. Dat gevecht gaat zich afspelen in Mexico City, hetgeen betekent dat Rodriguez een thuiswedstrijd zal spelen op 21 september.

Naar verluidt wordt de partij tussen Rodriguez en Stephens het main event van de avond. Een andere featherweight partij tussen Brian Ortega en ”The Korean Zombie” werd eerder als gerucht aangemerkt. Ortega is een atleet met Mexicaanse roots en tevens een publiekslieveling. Echter zal Ortega niet het Main Event vechten.

Rodriguez won in zijn laatste partij (november 2018) maar liefst twee bonussen toen hij ”The Korean Zombie” met nog één seconde te gaan in de vijfde ronde knock-out sloeg met een achterwaartse draai-elleboog. Na die partij besloot de 26-jarige Mexicaan om even wat tijd af te nemen. In zijn vijf laatste partijen wist ”El Pantera” maar liefst vijf bonussen te scoren.

Stephens verloor zijn laatste twee partijen in de Octagon. Dit gebeurde tegen José Aldo en Zabit Magomedsharipov. De 33-jarige Amerikaan is nog altijd de nummer 8 in de featherweight rankings, net één plekje achter Rodriguez.

Eerder werden er al een aantal partijen aangekondigd voor het eerste Mexicaanse UFC evenement van het jaar 2019.

Carla Esparza vs. Alexa Grasso
Brandon Moreno vs. Askar Askarov
Sijara Eubanks vs. Bethe Correia
Istela Nunes vs. Angela Hill
José Alberto Quiñónez vs. Carlos Huachin

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

 

Comments are closed.

Translate »