breaking news

Wordt Demetrious Johnson vs. TJ Dillashaw vandaag bevestigd?

March 12th, 2018 | by Lennart Van Arendonk

De Ulimate Fighting Championship (UFC) Flyweight kampioen Demetrious Johnson, heeft ondertussen de gehele divisie verslagen. Zo heeft hij elf keer succesvol zijn titel verdedigd en hiermee een plaats bemachtigd aan de top van de Pound-for-Pound rankings. Echter lijkt er nu een grote uitdaging aan te komen. Zo werkt de promotie aan een gevecht tussen hem en de huidige Bantamweight kampioen, TJ Dillashaw. Of dit zal gaan om een Catchweight, Flyweight of Bantamweight gevecht is nog onbekend, maar het balletje is wel gaan rollen.

Vanavond zal Johnson te gast zijn bij Ariel Helwani’s The MMA Hour. Hij gaat hier naar eigen zeggen een grote spectaculaire aankondiging maken. De kans is zeer groot dat dit om het supergevecht gaat tussen de Flyweight en Bantamweight kampioenen.

De Amerikaanse Johnson won de afgelopen jaren van onder andere Tim Elliott, John Dodson, Joseph Benavidez, Ray Borg en Henry Cejudo. Deze laatste naam heeft recent opnieuw gevraagd om een gevecht tegen de kampioen. Dane White heeft tijdens de UFC 218 post-fight persconferentie ook al bevestigd dat het gevecht tussen ‘DJ’ en ‘TJ’ gaat plaatsvinden. Ook hier zijn er nog geen woorden gevallen over het gewicht, de datum en lokatie. Wel gaan er geruchten rond dat het gaat om UFC 226 op 7 juli in Las Vegas, Nevada.

UFC 217: TJ Dillashaw Octagon Interview, Dillashaw vraagt naar Johnson:

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »