breaking news

Woensdag 31 juli start de reguliere kaartverkoop voor Glory : Collision 2

July 29th, 2019 | by Marcel Dorff
Woensdag 31 juli start de reguliere kaartverkoop voor Glory : Collision 2
GLORY
0

Tickets voor ”Glory : Collision 2” gaan deze week in de verkoop voor het algemene publiek. De reguliere verkoop begint op woensdag 31 juli om 10:00 en verloopt via GloryKickboxing.com .

De voorverkoop liep zo storm dat er in de openingsminuten gemiddeld duizend kaarten per minuut verkocht werden. Dat verliep chaotisch, waarop Glory besloot om de algemene verkoop uit te stellen, zodat alle voorverkoop transacties  eerst verwerkt konden worden.

Volgens Glory CEO Marshall Zelaznik heeft de enorme interesse in kaarten alle verwachtingen overtroffen. Tevens gaf hij aan dat Glory zich bewust is van de enorme belangstelling en vandaar dat de capaciteit van het systeem heeft uitgebreid, om komende woensdag problemen te voorkomen.

Tickets zijn te koop voor €1500 – €800 – €425 – €275 – €175 – €150 – €100 – €75 en €65 exclusief €3 boekingskosten.

Op 21 december staat Rico Verhoeven voor de tweede keer tegenover Badr Hari. In december van het jaar 2016 stonden de twee heavyweights al tegen over elkaar. Destijds moest Hari opgeven met een armblessure. Nu drie jaar later is Hari op zoek naar wraak. Het is vooralsnog onbekend of Verhoeven zijn Glory titel op het spel gaat zetten.

Volg MMA DNA voor al het Kickboks nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »