breaking news

Win tickets voor GLORY COLLISION 2

December 2nd, 2019 | by Lennart Van Arendonk
Win tickets voor GLORY COLLISION 2
GLORY
0

Aanstaande zaterdag 21 december 2019 barst GLORY Collision 2 los in het GelreDome in Arnhem. Alle ogen zullen gericht zijn op de partij van Rico Verhoeven en Badr Hari. Daarnaast zijn er gevechten van onder andere Alex Pereira tegen Ertugrul Bayrak, Luis Tavares, Zakaria Zouggary, Michael Duut, Massaro Glunder, Jahfarr Wilnis en Donovan Wisse. Een evenement dat je niet mag missen! Heb jij geen tickets bemachtigd? Dan maak je bij MMA DNA kans op plekken in de uitverkochte arena.

Volg de instructies in het Facebook bericht om deel te nemen aan de actie:

https://www.facebook.com/MMADNA/posts/2751506021558868?

Extra kans maken? Doe een bestelling bij www.Nikko.nl. Je maakt extra kans wanneer je iets aanschaft bij Nikko. Stuur je bon van aankoop in en je komt twee keer in de loterij.

Tijdens de persconferentie van het evenement was MMA DNA aanwezig om te praten met de vechters, coaches en promotie. Zo spraken wij met de hoofdpersonen van de avond, Rico Verhoeven en Badr Hari:

Rico Verhoeven: “Ik trek mensen mee het diepe in en ik kan zwemmen”

Badr Hari: “21 december gaan we slopen”

Ook ditmaal zal MMA DNA aanwezig zijn in het Geldredome om verslag te doen van de gevechten. Tevens zal er vooraf nog veel content komen over GLORY Collision 2.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »