breaking news

WFL pakt groots uit tijdens Champion vs. Champion

December 21st, 2016 | by Stefan Van Erp
WFL pakt groots uit tijdens Champion vs. Champion
WFL
0

WFL zal op 23 april 2017 groots uitpakken met hun evenement Champion vs. Champion. Het evenement dat in het topsportcentrum in Almere wordt gehouden heeft een aantal wereldtoppers aan boord. 

Vandaag werd bekend gemaakt dat niemand minder dan voormalig Glory Weltweight kampioen Nieky Holzken zijn opwachting gaat maken. Holzken zal voor het eerst vechten voor WFL en zal dit doen in een bokspartij. Daarnaast blijft hij voorlopig nog voor Glory vechten. Tegen wie Holzken het op gaat nemen is nog niet bekend.

Zo werd eerder al bekend dat Lhoucine “Aussie” Ouzgni (58-18-1) zijn rentree gaat maken. Aussie staat bekend als een zeer vaardig vechter die in 2013 voor het laatst heeft gevochten. Een slepende handblessure leek toen een einde aan zijn carrière te maken maar hij is weer terug. Zijn tegenstander is nog niet bekend.

Michael Duut (40-6-1) zal ook zijn opwachting gaan maken. Duut, die tijdens Glory 36 in Oberhausen een 4 ronde durende oorlog uitvocht met Danyo Ilunga en hierbij een overwinning op zijn conto kon schrijven zal het op gaan nemen tegen Fred Sikking (46-23-1) die tevens uitkomt in Glory.

Voor Rodney Glunder wordt het een bijzondere avond. Hij zal zijn carriere afsluiten tijdens dit evenement. Glunder die zowel aan kickboksen als MMA op het hoogste niveau beoefende gaat met pensioen. De 41 jarige Glunder vocht in 2012 voor het laatst en wilt nu nog eenmaal alles uit de kast halen om een waardig afscheid van zijn mooie carrière vorm te kunnen geven.

Leave a Reply

Translate »