breaking news

WFL MMA 2 breidt line-up uit met Duane van Helvoirt vs. Anthony Engelen

March 8th, 2018 | by Lennart Van Arendonk
WFL MMA 2 breidt line-up uit met Duane van Helvoirt vs. Anthony Engelen
WFL
0

World Fighting League (WFL) geeft het podium aan Duane van Helvoirt en de oud ONE: Championship vechter Anthony Engelen voor een spectaculaire Mixed Martial Arts (MMA) partij. Beide Nederlanders hebben veel in het Internationale circuit gevonden, maar zullen op 24 Maart in eigen land hun kunsten gaan vertonen. Naast dit Featherweight gevecht is eerder de partij tussen Dion Staring en Nills van Noord bekend gemaakt. WFL MMA 2 zal wederom weer plaatsvinden in het Topsportcentrum van Almere.

De 32-jarige Duane van Helvoirt is geen onbekende Nederlandse vechter. Ze kent hij overwinningen van Paulo Boer, Marc Duncan en Jose Vava Kikumba bij organisaties als A1 World Combat Cup -Champions League, Fair FC en Heat FC. Hij heeft hier een professioneel record behaald van 15 om 8. Van Helvoirt zal samen met zijn teamgenoot Daan Duijs uitkomen voor Van Buel Sports.

Aan de overkant komt de 32-jarige ‘Archangel’ Anthony Engelen te staan. Engelen is een oud ONE: Championship vechter en heeft vijf keer voor deze Aziatische promotie gevochten. Hij dwong hier Rocky Batolbatol en Sami Amin om af te kloppen en won zijn laatst partij met een spectaculaire knock-out van A.J. Lias Mansor. Zijn ontslag kwam aan als een verassing. Engelen hoopt in Almere zijn record van 6 om 2 te verbeteren en zal voor het eerst een professionele partij vechten op de Nederlandse bodem.

Volg www.mmadna.nl voor al het MMA en kickboks nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »