breaking news

WFCA debuut voor Michael Kuiper op 4 mei tegen Oscar Sosa

March 20th, 2018 | by Redactie
WFCA debuut voor Michael Kuiper op 4 mei tegen Oscar Sosa
WFCA
0

UFC veteraan Michael Kuiper heeft recent getekend bij de World Fighting Championship Akhmat (WFCA). De Nederlander zal uit gaan komen in de Middleweight divisie tegen Oscar Sosa op 4 mei 2018. Dit evenement staat in de agenda geschreven van de Olympic Stadium in Bakoe, Azerbeidzjan. WFCA is de organisatie van de Tsjetsjeense President Ramzan Kadyrov en werft steeds meer bekendere vechters. De WFCA toernooien staan altijd garant voor spektakel en kwalitatief sterke gevechten.

Michael Kuiper is een 28-jarige vechter die zijn Pro-MMA carrière begon in 2009. Kuiper wist in drie jaar tijd een 11-0 record op te bouwen, en werd gecontracteerd door de UFC. Kuiper kwam viermaal uit voor de organisatie, maar wist maar eenmaal te winnen. Vervolgens vocht Kuiper onder meer voor de Titan FC en SHC organisaties. Op dit moment heeft Kuiper een winstreak van twee gevechten en won hij beide partijen in de eerste ronde. Kuiper zal zijn debuut voor de WFCA organisatie binnenkort maken. Zijn tegenstander zal deze week bekend worden gemaakt.

Oscar Sosa zal ook zijn debuut maken in de kooi van WFCA 48. Sosa, ook bekend onder de naam Hierro is een professionele vechter uit de Dominicaanse Republiek. Hij heeft in zijn loopbaan een record weten te behalen van 12 om 1 en heeft gevochten bij promoties als Kombate Urbano Libre, Redemption Fighting Championship en Caribbean Ultimate Fist Fighting. De meeste van zijn gevechten zijn gevochten in de Light Heavyweight divisie. Hij heeft zowel knock-out als submission overwinningen op zijn naam staan.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland!

Tweet 20

Comments are closed.