breaking news

Welterweight gevecht tussen Carlos Condit en Max Griffin tijdens UFC 264

June 3rd, 2021 | by Jamal Boussenaf
Welterweight gevecht tussen Carlos Condit en Max Griffin tijdens UFC 264
UFC
0

UFC-veteraan Carlos Condit gaat het op 10 juli, tijdens UFC 264, in de T-Mobile Arena in Las Vegas opnemen tegen Max Griffin, zo meldt MMA Junkie. Beide vechters kwamen dit jaar al eerder in actie.

Carlos Condit wist zijn laatste twee gevechten te winnen. “The Natural Born Killer” verloor tussen 2016 en 2018 vijf gevechten op rij en lag er daarna, mede door blessure, een tijdje tussenuit. Dat was tot hij eind 2020 tegen Court McGee zijn terugkeer in de octagon maakte. Het gevecht duurde drie rondes en Condit kwam, via een unanimous decision, als winnaar uit de strijd. Drie maanden later nam hij het in een langverwachte ontmoeting op tegen Matt Brown. Ook deze partij wist Condit, via een unanimous decision, te winnen.

Ook Max Griffin wist zijn laatste twee partijen te winnen. De geboren Californiër wist eind 2020, door Ramiz Brahimaj via een TKO te verslaan, een negatieve reeks van twee verloren gevechten te doorbreken. Vervolgens nam Griffin het in zijn meest recente gevecht, in maart, op tegen Kenan Song. Hij wist zijn tegenstander knock-out te slaan en zo een ‘Performance of the Night’ bonus te verdienen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »