breaking news

Welterweight clash tussen Niko Price en Alex Oliveira op 2 oktober

August 24th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Welterweight clash tussen Niko Price en Alex Oliveira op 2 oktober
UFC
0

Een knalpartij tussen twee welterweights gaat tijdens een UFC Fight Night op 2 oktober plaatsvinden, zo meldt MMA Junkie. Niko Price en Alex Oliveira zullen het dan tegen elkaar opnemen. Het is nog onbekend waar het gevecht zal plaatsvinden.

Het is alweer twee jaar geleden dat Niko Price wist te winnen, toen hij James Vick op spectaculaire wijze, met een ‘upkick’, knock-out wist te trappen. Sindsdien vocht Price driemaal en wist hij geen van deze partijen te winnen. Vorig jaar september eindigde het gevecht met Donald Cerrone in een draw, maar nadat Price werd betrapt op het roken van wiet werd het resultaat omgezet in een ‘no contest’. In juli nam “The Hybrid” het tijdens UFC 264 op tegen Michel Pereira, dit gevecht verloor hij via een unanimous decision.

Alex Oliveira wist vorig jaar, toen hij Peter Sobotta via een unanimous decision versloeg, voor het laatst te winnen. Hierna vocht “Cowboy” nog twee partijen. Allebei de partijen gingen via een submission verloren. Meest recent was dat in april, toen Randy Brown hem tijdens UFC 261 via een ‘rear naked choke’ wist te verslaan. Het gevecht met Price wordt Oliveira’s eenentwintigste gevecht in de UFC octagon.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »