breaking news

Welshman Jack Marshman tegen Engelsman Bradley Scott op St.Patrick’s Day in Londen

February 26th, 2018 | by Marcel Dorff

Nadat we al eerder meldden dat de Braziliaan Elizeu Zaleski Dos Santos geblesseerd was geraakt en hierdoor niet kon vechten op 17 Maart 2018 tegen Jack Marshman heeft de UFC dan eindelijk een vervanger weten te vinden. De Engelsman Bradley Scott zal in ”The O2” op short notice de Octagon instappen. Marshman vs. Scott zal plaatsvinden op de Preliminary Card van UFC Fight Night 127.

Jack Marshman (MMA 22-7/UFC 2-2) kwam in 2016 over van de Cage Warriors FC organisatie, waar hij de Middleweight Kampioen was. Tijdens zijn eerste partij in de UFC in November 2016 werd Marshman meteen gekoppeld aan de sterke Zweed Magnus Cedenblad. Marshman bewees echter dat hij iemand is om rekening mee te houden in de toekomst. De eerste Welshman binnen de UFC won het gevecht via TKO in de tweede ronde, hetgeen dat hem de Performance of the Night bonus opleverde. Marshman nam het vervolgens op in Canada tegen de Braziliaan Thiago Santos. Marshman wist Santos in de eerste ronde knockdown te slaan, maar wist het gevecht niet te finishen. Dit deed Santos een ronde later wel. Via een Spinning Heel Kick ging Marshman knockdown. Santos finishte het gevecht via Ground and Pound. Marshman werd vervolgens in Juli 2017 gekoppeld in Schotland aan de Canadees Ryan Janes. In een zeer attractief gevecht was het uiteindelijk Marshman die er met de Unanimous Decision vandoor ging. Deze prestatie wist hij in Oktober 2017 geen vervolg te geven. Tijdens UFC São Paulo kwam Marshman te kort tegen Antonio Carlos Junior en verloor via Rear Naked Choke Submission in de eerste ronde. Marshman zou vervolgens zijn Welterweight debuut tegen Elizue Zaleski dos Santos maken. Echter is de Braziliaan geblesseerd geraakt en zal hij worden vervangen door Bradley Scott.

Bradley Scott (MMA 11-5/UFC 3-4) kwam voor het eerst in beeld tijdens het TUF Smashes seizoen in 2012. De Engelsman kwam tot de finale waarin hij verloor van de Nieuw-Zeelander/Australiër Robert Whittaker. Zijn eerste overwinning in de UFC pakte Scott een jaar later in Manchester door Michael Kuiper via Standing Guillotine Choke te finishen. Vervolgens werd vijf maanden later verloren in Londen van de zeer onderschatte Braziliaan Claudio Silva. Hierna was Scott mede door blessureleed meer dan een jaar niet te bewonderen in de Octagon. In Mei 2015 zagen we Scott weer vechten in Australië tegen Dylan Andrews. Scott versloeg Andrews voor eigen publiek via Guillotine Choke Submission in de tweede ronde. Begin 2016 in Londen was echter ditmaal Krzysztof Jotko via Unanimous Decision te sterk. Een jaar later zagen we Scott terug in Londen. Ditmaal was landgenoot Scott Askham de tegenstander. In een zeer competitief gevecht versloeg Scott zijn tegenstander Askham via Split Decision. Vervolgens nam Scott het tijdens UFC Mexico City op tegen Jack Hermansson. Hermansson was te sterk en versloeg de Engelsman via TKO in de eerste ronde.

Comments are closed.

Translate »