breaking news

Welkom terug! Ben Saunders tekent nieuw UFC contract

September 20th, 2016 | by Lennart Van Arendonk

In 2008 maakte Saunders zijn debuut bij de organisatie. Hij wist zijn tegenstander op te vangen met een armklem en en dwong Ryan Thomas om af te kloppen. Ook met zijn knieën weet hij wel raad, zo won hij van Brandon Wolff en Marcus Davis met twee prachtige knock-outs. Helaas voor de de Amerikaan zat er niet altijd winst in zijn pakket. Na het verliezen van Jon Fitch en Dennis Hallman moest hij de organisatie verlaten.

benben

Saunders tekende bij Bellator MMA en slaagde erin om hier een uitstekend record te halen. Na tien partijen had Dana White genoeg gezien en bood hem opnieuw een contract aan. Saunders wist indrukwekkend terug te komen en won als eerste in de geschiedenis van de organisatie met een omoplata techniek. Dit gevolgd met twee verlies en één win partij waren niet voldoende voor een contractverlening. Saunders nam afstand van de organisatie en tekende voor een gevecht bij Fight Night at the Island in Welch, Minnesota.

bencontract

Nu enkele maanden later zijn beide partijen het eens geworden en is er een nieuw UFC contract opgesteld. Wanneer hij weer op het canvas staat is nog onbekend, Saunders is nog niet ingeroosterd.

Leave a Reply

Translate »