breaking news

Wedstrijdverslag van Ibrahim El Bouni vs. Andre Meunier

July 7th, 2018 | by Lennart Van Arendonk
Wedstrijdverslag van Ibrahim El Bouni vs. Andre Meunier
ONE Championship
0

Eerder vandaag was het aan Ibrahim El Bouni om zijn debuut te maken bij de Aziatische ONE: Championship. In de Guangzhou Tianhe Gymnasium, China vochten kickboksers, muay thai en mixed martial arts (MMA) vechters hun partij tijdens ONE: Battle for the Heavens. Het evenement kreeg een Nederlands tintje door de kickbokser Ibrahim El Bouni.

Powered by Aiki Budo.

De wedstrijd:

Na de walkouts onder begeleiding van de zeer geliefde Lenne Hardt staan Ibrahim El Bouni en Andre Meunier recht tegenover elkaar voor een kickbokspartij in de ONE Super Series klasse.

De 25-jarige El Bouni uit Gym Haarlem stapt vanuit de blauwe hoek direct richting de 42-jarige Andre Meunier van Team Ultimate Gym Australia. Meunier opent het gevecht met een rechter stoot en El Bouni geeft iets daarna antwoord met een lowkick. Meunier weet vervolgens agressief naar voren te vechten en El Bouni duikt weg en pakt zijn plek in het centrum van de ring.
Na een harde stoot van El Bouni begint het tellen voor Meunier. Direct daarna vervolgd El Bouni zijn combinatie en weet de partij te beëindigen. Een korte maar zeer krachtige partij voor team Gym Haarlem.

Ibrahim El Bouni verslaat Andre Meunier met een knock-out in de eerste ronde.

https://twitter.com/ONEChampionship/status/1015584246151315457

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »