breaking news

Wederom short notice partij voor Makhmud Muradov, ditmaal tegen Trevor Smith in Washington

November 7th, 2019 | by Marcel Dorff
Wederom short notice partij voor Makhmud Muradov, ditmaal tegen Trevor Smith in Washington
UFC
0

De Oezbeek Makhmud Muradov heeft wederom een short notice partij aangenomen. Na een succesvol debuut in September tijdens UFC Kopenhagen zal hij nu zijn opwachting gaan maken op 7 December 2019 tijdens UFC Washington. In de Middleweight divisie treft hij Trevor Smith. Smith zou het eigenlijk opnemen tegen Alonzo Menifield, maar deze trok zich om onbekende redenen terug. Smith en Muradov treffen elkaar in de Octagon van de Capital One Arena tijdens UFC on ESPN 7.

Trevor Smith (MMA 15-9/UFC 5-6) kwam na de overname van Strikeforce door de UFC in 2013 de organisatie binnen. Smith had een matig debuut en verloor via Split Decision tegen MMA veteraan Ed Herman. Begin 2014 pakte Smith zijn eerste overwinning binnen de UFC om ditmaal wel te winnen via Split Decision van Brian Houston. Smith wist vervolgens in 2014 nog te winnen via Unanimous Decision van Tor Troeng, maar ging tweemaal KO binnen een minuut tegen Thales Leites en Caio Magalhaes (beiden BJJ specialisten). In 2015 vocht Smith maar een keer, maar daar wist hij wel zijn tot nu toe grootste overwinning te behalen door Dan Miller via Unanimous Decision te verslaan. Vervolgens duurde het ruim één jaar voordat we ”Hot Sauce” weer terug zagen in de Octagon. Mede door blessures zagen we Smith in Augustus 2016 pas weer in de Octagon tegen nieuwkomer Joe Gigliotti. Gigliotti had geen antwoord op de groundgame van Smith en verloor via Unanimous Decision. Smith kon echter de 2-fight winstreak geen vervolg geven. In December 2016 werd verloren van TUF 23 winnaar Andrew Sanchez via Unanimous Decision. Eerder in 2017 pakte Smith een gevecht aan op short notice in Stockholm tegen Chris Camozzi. Smith controleerde het gehele gevecht met zijn worstelen, en won een op het oog uiterst eenvoudige Unanimous Decision. Smith zou vervolgens terugkeren tijdens UFC Gdansk tegen Ramazan Emeev. Echter raakte hij geblesseerd en ging het gevecht niet door. Smith maakte vervolgens zijn opwachting in Liverpool in Mei 2018 tegen Elias Theodorou. In een gelijkwaardig gevecht werd uiteindelijk Theodorou de winnaar via Unanimous Decision. En ook in December 2019 wist Smith het tij niet te keren. Ditmaal werd in Milwaukee verloren van Zak Cummings. Smith zal nu verder gaan in de Light-Heavyweight divisie. Tijdens UFC São Paulo zou hij het gaan opnemen tegen Antonio Rogerio Nogueira. Echter werd dit gevecht in verband met een blessure van de Braziliaan geschrapt en zou Smith vechten tegen Alonzo Menifield tijdens UFC Washington. Echter trok vervolgens Menifield zich om onbekende redenen terug en werd Makhmud Muradov de tegenstander.

Embed from Getty Images

Makhmud Muradov (MMA 23-6/UFC 1-0) is een Oezbeekse MMA vechter die zijn Pro-MMA carrière begon in 2012. Muradov die zowel woont als traint in Tsjechië vocht daar ook het grootste gedeelte van zijn carrière. Tijdens zijn eerste twee jaar als professionele vechter wist Muradov een record bij elkaar te vechten van 7-5. Echter wist de Oezbeek vervolgens de weg naar boven in te slaan en onder meer de prestigieuze XFN titel te winnen. Tijdens zijn laatste twee partijen alvorens hij bij de UFC tekende versloeg hij zowel Alberto Uda en Wendell Oliveira. Beide UFC veteranen werden voortijdig gefinisht. Muradov bracht vervolgens op short notice zijn winstreak van elf gevechten mee de Octagon in tijdens UFC Kopenhagen in September 2019 tegen Alessio Di Chirico. Muradov won zijn UFC debuut via Unanimous Decision. Muradov is de enige MMA vechter die onder contract staat bij het management van Floyd Mayweather Jr.

Afbeeldingsresultaat voor makhmud muradov

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »