breaking news

Warlley Alves vs. Ramazan Emeev toegevoegd aan UFC Fight Night op 26 juni

April 12th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Warlley Alves vs. Ramazan Emeev toegevoegd aan UFC Fight Night op 26 juni
UFC
0

Een welterweight clash tussen Warlley Alves en Ramazan Emeev zal tijdens een UFC Fight Night op 26 juni plaatsvinden, zo meldt MMA Fighting. Het is nog niet bekend waar het desbetreffende evenement zal plaatsvinden.

Warlley Alves maakte in zijn laatste vier gevechten een wisselvallige periode door. De Braziliaan wist een record van 2-2 neer te zetten en in elk gevecht eindigde in een finish. Zo verloor hij van James Krause, via een TKO, en werd hij door Randy Brown, via een ‘triangle choke’, gesubmit. In zijn gewonnen gevechten wist Alves landgenoot Sergio Moraes knock-out te slaan. In zijn meest recente gevecht wist hij Mounir Lazzez, via een TKO, te verslaan.

Ramazan Emeev kent een sterke periode in de UFC. De voormalig M-1 middleweight kampioen maakte in 2017 van M-1 de overstap naar de UFC en wist in zes gevechten, door maar één keer te verliezen, te overtuigen. Zijn enige verliespartij was tegen Anthony Rocco Martin, die hem via een unanimous decision wist te verslaan. In januari nam Emeev het in zijn meest recente gevecht op tegen David Zawada, die hij via een split decision wist te verslaan. Alle gevechten van Emeev in de UFC eindigden in een decision.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »