breaking news

Wanderlei Silva tekent contract bij Bare Knuckle FC

September 29th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
Wanderlei Silva tekent contract bij Bare Knuckle FC
Combat Sports
0

De voormalig PRIDE-kampioen Wanderlei Silva keert terug naar het wedstrijdveld na het tekenen van een contract bij Bare Knuckle FC. Dit maakte FanSided bekend. Silva begon zijn professionele vechtcarrière in 1996 waar hij ook zonder handschoenen vocht voor de Braziliaanse Vale Tudo Fighting (BVF) organisatie.

De promotie heeft ‘The Axe Murderer’ nog niet ingeroosterd op een kaart. De verwachting is dat hij zijn debuut gaat maken tijdens BKFC 8.

De 43-jarige Silva is een absolute MMA legende en heeft partijen gevochten bij PRIDE, UFC en Bellator MMA. Hij staat bekend om wedstrijden tegen onder andere The Axe Murderer, Brian Stann, Kazushi Sakuraba, Dan Handerson en natuurlijk Quinton ‘Rampage’ Jackson.

Silva is niet de enige oud UFC vechter die zich aansluit bij BKFC. Antonio Silva, Gebriel Gonzaga, Artem Lobov, Chris Leben, Melvin Guillard, Jason Knight en Bec Rawlings waren hem voor.

Joe Rogan spreekt over Bare Knuckle FC:

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »