breaking news

Voormalig UFC bantamweight kampioene Miesha Tate maakt terugkeer in de UFC

March 24th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Voormalig UFC bantamweight kampioene Miesha Tate maakt terugkeer in de UFC
UFC
0

Waar één vechtster stopt, keer de andere terug. Miesha Tate gaat het op 17 juli, tijdens een nog onbekend UFC evenement, in een bantamweight gevecht opnemen tegen Marion Reneau, zo meldt ESPN. Voor Reneau zal dit het laatste gevecht van haar carrière zijn.

Miesha Tate wist in 2016, tijdens UFC 196, door Holly Holm, via een ‘rear naked choke’, te verslaan de UFC bantamweight titel te veroveren. Het duurde niet lang voordat ze die titel weer verloor. In haar eerste titelverdediging verloor ze van de huidige bantamweight kampioene Amanda Nunes. Vervolgens nam Tate, die ook de Strikeforce bantamweight kampioene was, het op tegen Raquel Pennington. Ook dit gevecht verloor Tate, waarna ze in 2016 besloot om te stoppen. Nu maakt ze na vijf jaar haar terugkeer in de UFC.

Marion Reneau maakte in 2015 haar debuut bij de UFC. Ze begon haar carrière bij de organisatie met twee overwinningen op rij. Hierna verloor ze er twee. Wat volgde was Reneau’s beste reeks in haar UFC-carrière. Zo wist ze vier gevechten op rij ongeslagen te blijven. Ze won er drie en één eindigde in een draw. Alle gewonnen partijen eindigde door middel van een finish. Maar daarna ging het alleen maar bergafwaarts. Reneau verloor haar laatste vier gevechten en heeft sinds 2018 niet meer gewonnen. Haar meest recente gevecht tegen Macy Chiasson verloor ze via een unanimous decision.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »