breaking news

Voorlopige matchmaking SHC XIV belooft veel spektakel

August 10th, 2018 | by Redactie
Voorlopige matchmaking SHC XIV belooft veel spektakel
SHC
0

Het jaarlijkse SHC evenement dat ditmaal op 6 Oktober 2018 zal plaatsvinden staat altijd garant voor veel spektakel en kwalitatief hoogstaand MMA. Organisator Benny Rogmans heeft dit jaar wederom een mooie card in elkaar gezet. Op Sportpark Brasel te Dessel, België zullen er sowieso vier titelgevechten plaatsvinden. Echter is dit de voorlopige card en wordt er nog gezocht naar een tegenstander voor Maarten Wouters die voor de Welterweight titel zal vechten.

Het gevecht dat op dit moment als Main Event staat aangegeven is een partij die vorig jaar ook al werd gevochten. Jarno Errens pakte via een close decision de Featherweight titel tegen Hyram Rodriguez. Rodriguez nam deze partij aan minder dan 24 uur van te voren. Beide mannen lieten na de partij al weten veel respect voor elkaar te hebben en een rematch niet uit te sluiten. Zes Oktober gaan we dus Part II zien.

Dhimitri Herri zou in eerste instantie zijn Welterweight titel verdedigen tegen Tomek Langowski. Echter is Herri een gewichtsklasse omlaag gegaan en zal hij nu voor de vacante Lightweight titel vechten tegen de Nederlander Ricardo van Veelen. Van Veelen vocht zelf ook al tweemaal eerder op een SHC evenement. De laatste keer was in 2014 tegen Abi El Khalfi voor de Lightweight titel. Van Veelen kwam destijds te kort via Decision. Nu dus de herkansing tegen de voormalig Welterweight Kampioen.

Tijdens SHC XIV zal ook voor de allereerste keer gestreden worden voor de Women’s Flyweight titel. De Belgische Griet Eeckhout die vooral haar partijen vecht bij de prestigieuze Canadese TKO organisatie treft Mike’s Gym vechtster Mellony Geugjes. Geugjes heeft een imposante carrière in het kickboksen en heeft al meerdere titels daar gepakt. Geugjes zal tegen Eeckhout proberen daar een eerste MMA titel aan toe te voegen.

Het vierde titelgevecht is er een in de Middleweight divisie. Topfighter Gym vechter Rasul Ismailov zal proberen voor eigen publiek te schitteren en de titel te pakken. Ismailov is een vechter die bijna nooit ontbreekt op een SHC evenement. Ismailov staat bekend om zijn allround game en treft Sonny Gallmann. Amici MMA vechter Gallmann heeft tijdens de laatste twee SHC evenementen geïmponeerd. Zo wist hij beide keren zijn tegenstander in de eerste ronde te stoppen.

Bekijk hieronder het voorlopige schema van de organisatie.

Bekijk hier het Play-by-Play verslag van 2016 terug.
Bekijk hier het Play-by-Play verslag van 2017 terug.
Bekijk hier de 2017 interviews met Jarno Errens, Hyram Rodriguez, Dhimitri Herri & organisator Benny Rogmans terug.

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »