breaking news

Volledige kaart Glory 33 is bekend

August 11th, 2016 | by Stefan Van Erp

GLORY Kickboxing 33, dat op 9 september in New Jersey wordt gehouden heeft het volledige evenement bekend gemaakt.

Er staan 5 gevechten gepland op de hoofdkaart. Naast dat Rico Verhoeven zijn titel gaat verdedigen tegen Anderson Silva, zal Hesdy Gerges het in het co-main event opnemen tegen Guto Inocente. Gerges (49-16) vocht onlangs tegen Ismael Londt tijden Glory 31 in Amsterdam. Deze verloor hij middels een split decision die beide kanten op had kunnen vallen.
Inocente (30-7) heeft zijn laatste 4 wedstrijden gewonnen. Op Glory 30 in Ontario, California, Verenigde Staten, won hij middels een unanimous decision tegen Brian Douwes. Inocente heeft ook een verleden in MMA. Zo vocht hij in in 2014 in TUF (Team Edgar vs Team Penn) tegen Derrick ‘The Black Beast’ Lewis. Deze partij verloor hij door middel van een TKO in de eerste ronde.

Naast al het zwaargewicht geweld zal er ook een Featherweight contender toernooi op het programma staan. Hierin zal Serhiy Adamchuk het tegen GIGA CHIKADZE opnemen en Lim Chi-bin neemt het op tegen Matt “Matics” Embree. De winnaars van deze partijen nemen het tegen elkaar op en gaan uitmaken wie het voor de titel tegen huidig kampioen Gabriel Varga op mag nemen.

Leave a Reply

Translate »