breaking news

Vitor Miranda en Julian Marquez ontmoeten elkaar tijdens UFC on FOX 26 in Winnipeg

August 24th, 2017 | by Marcel Dorff

Het Braziliaanse Superlutas wist te achterhalen dat Vitor Miranda op 16 December 2017 het in de Middleweight divisie zal opnemen tegen Julian Marquez. Het gevecht zal plaatsvinden in de Bell MTS Place te Winnipeg, Manitoba, Canada. Beide mannen nemen het tegen elkaar op tijdens de Preliminary Card van UFC on FOX 26.

Vitor Miranda (MMA 12-6/UFC 3-3) kwam de UFC binnen via het derde seizoen van TUF Brazil. Miranda vocht dat toernooi boven zijn normale gewichtsklasse, namelijk op Heavyweight. Miranda reikte tot de finale waar hij verloor van Antonio Carlos Junior die eveneens normaal gesproken op Middleweight vecht. Eind 2014 vocht Miranda zijn tweede gevecht in de UFC tegen Jake Collier. Miranda won met nog een seconde te gaan in de eerste ronde via TKO (Headkick & Punches). In 2015 gaf Miranda die prestatie een goed vervolg door de favoriete Clint Hester eveneens via TKO te stoppen. Vervolgens raakte Miranda geblesseerd, en duurde het zeven maanden alvorens we de Braziliaan terug zagen in de Octagon. Tijdens UFC 199 nam hij het op tegen landgenoot Vitor Miranda. Opnieuw won Miranda via een TKO (Headkick & Punches) ditmaal in de tweede ronde. Twee maanden later vocht Miranda tegen Chris Camozzi. Een zeer teleurstellend gevecht voor de Braziliaan dat eindigde in een Unanimous Decision verlies. Vervolgens raakte Miranda geblesseerd waardoor hij niet meer vocht tot en met Juni van dit jaar. Tijdens UFC Fight Night in Oklahoma City was de Italiaan Marvin Vettori de tegenstander. Vettori was beter en won het gevecht via Unanimous Decision.

Julian Marquez (MMA 6-1/UFC 1-0) is een Amerikaan van Cubaanse afkomst die voor het eerst in beeld kwam tijdens de vierde week van de Dana White’s Tuesday Night Contender Series. Marquez maakte die avond zijn UFC debuut tijdens het Main Event tegen Phil Hawes. Hawes, trainingsmaatje van Jon Jones ging als favoriet het gevecht in, maar kon zijn favorietenrol niet waarmaken. Marquez wist Hawes in de tweede ronde via een Headkick keihard KO te trappen, en verdiende op die manier een contract bij de UFC. De Syndicate MMA vechter heeft buiten de UFC nog notable wins tegen Cameron Olson en Matt Hamill.

Comments are closed.

Translate »