breaking news

Vitaly Minakov vs. Tony Johnson voor Fight Nights Global in Moskou

October 9th, 2017 | by Redactie

OP 15 December zal het aanwezige publiek in Moskou, Rusland getrakteerd worden op een Heavyweight gevecht tussen de ongeslagen Vitaly Minakov en de Amerikaanse Tony Johnson. het evenement wordt georganiseerd door Fight Nights Global.

De 32-jarige Rus Vitaly Minakov heeft bewezen het spel goed te beheersen. Zo draagt hij de zwarte band met Judo, is hij de 1st Razryad Grand Master in Sambo en is hij viervoudig Sambo wereld kampioen. Met gevechten bij promoties als M-1 Challenge, FFC, Bellator MMA (waar hij overigens de Heavyweight kampioen was) en EFN, lijkt hij klaar te zijn voor het grote podium.
In een interview met de Russische media izvestia.ru, vertelde Minakov graag te willen vechten voor de UFC. Echter zat zijn contract van Bellator MMA hem nog in de weg, maar hij verwacht in 2017 zijn debuut in de wereldberoemde Octagon te kunnen maken. Echter lijkt dit plan te zijn mislukt. Zo versloeg hij recent Antonio ‘Bigfoot’ Silva en staat hij nu ingeroosterd tegenover Tony Johnson tijdens Fight Nights Global in Rusland.

Tony Johnson is geen onbekende in de vechtsportwereld. Zo kent de 31-jarige Amerikaan een professioneel record van elf om drie en heeft hij gevochten voor promoties als Bellator MMA, One Championship en King of the Cage. De ‘Hulk’ heeft gestreden tegen onder andere Alexander Volkov, Cheick Kongo, Tim Sylvia en Derrick Lewis. Johnson is bekend in het trainingscentrum van Nashville MMA en Sidthilaw Muay Thai. Hij vocht enkele maanden geleden zijn eerste kickboks partij, dit deed hij tijdens het evenement SUPERKOMBAT World Grand Prix I in Boekarest, Roemenië.

This Jan. 29, 2016 photo provided by Bellator MMA, shows MMA fighter Tony Johnson, left, during his match against Raphael Butler at the SaveMart Center in Fresno, Calif. Johnson spent Labor Day weekend burying his brother, who committed suicide a week ago. He’ll spend next weekend fighting in the main event of Bellator 161 in Texas, believing William Johnson wouldn’t want him to miss an opportunity that both fighting brothers craved. (Eric Coleman/Bellator MMA via AP)

Houd MMA DNA in de gaten voor meer MMA nieuws!

Comments are closed.

Translate »