breaking news

Vitaly Minakov en ”Bigfoot” Silva zijn klaar voor de strijd

April 30th, 2017 | by Redactie
Vitaly Minakov en ”Bigfoot” Silva zijn klaar voor de strijd
EFN
0

Het evenement laat nog enkele weken op zich wachten maar de ongeslagen Heavyweight Vitaly Minakov en oud Ultimate Fighting Championship (UFC) vechter Antonio ‘Bigfoot’ Silva zijn klaar voor hun strijd tijdens Fight Night Global in Sint-Petersburg, Rusland. Waar Bigfoot zich opnieuw hoopt te bewijzen de krachten nog steeds te bezitten heeft Minakov beloofd dit jaar nog voor de UFC te vechten. Er zal hard gestreden worden tijdens het main event van de avond.

Op 30 maart 2017 tekende de voormalige EliteXC heavyweight kampioen en UFC veteraan Antonio Silva een multi-fight deal bij de Fight Nights Global (“EFN”) organisatie. Hij maakte op 18 november 2016 kennis met de Russen maar verloor hier met een unanieme beslissing van Ivan Shtyrkov tijdens Titov Boxing Promotion: Shtyrkov vs. Silva.

Aan de andere kant van de Fight Night Global kooi komt Vitaly Minakov te staan. Deze 32-jarige Rus heeft bewezen het spel goed te beheersen. Zo draagt hij de zwarte band met Judo, is hij de 1st Razryad Grand Master in Sambo en is hij viervoudig Sambo wereld kampioen. Met gevechten bij promoties als M-1 Challenge, FFC, Bellator MMA (waar hij overigens de Heavyweight kampioen was) en EFN, lijkt hij klaar te zijn voor het grote podium. In een interview met de Russische media izvestia.ru, vertelde Minakov graag te willen vechten voor de UFC. Echter zat zijn contract van Bellator MMA hem nog in de weg, maar hij verwacht in 2017 zijn debuut in de wereldberoemde Octagon te kunnen maken. Minakov won recent met een spectaculaire knock-out van DJ Linderman tijdens het evenement EFN59.

‘Bigfoot’ Silva maakt kennis met Rusland tijdens een evenement van Titov Boxing Promotion:

Recent heeft de oud UFC vechter Ali Bagautinov ook getekend bij deze promotie. Hij vocht afgelopen weekend zijn eerste partij en verloor deze met een knock-out van de Hawaiïaan Tyson Nam. Fight Night Global is een van de leidende Mixed Martial Arts organisaties in Europa. De promotie maakte met dank aan Kamil Gadzhiev zijn start in 2010 en heeft evenement georganiseerd in landen als Rusland, Georgië, Wit-Rusland en Tadzjikistan. Evenementen van Fight Night Global worden uitgezonden op het online streaming kanaal van de UFC. Sinds dit jaar gaat de promotie werken met een Anti-Doping controle. Echt bevind zich dit nog in een zeer vroeg stadium.

Comments are closed.

Translate »