breaking news

Virna Jandiroba en Kanako Murata treffen elkaar op 19 juni

March 3rd, 2021 | by Redactie
Virna Jandiroba en Kanako Murata treffen elkaar op 19 juni
UFC
0

Strawweights Virna Jandiroba en Kanako Murata gaan het op 19 juni, tijdens een UFC Fight Night, tegen elkaar opnemen, zo meldt Combate. Het is nog onbekend waar het desbetreffende evenement zal plaatsvinden.

Virna Jandiroba zag in december, tegen Mackenzie Dern, haar winstreeks van twee gevechten doorbroken worden. De voormalig Invicta Strawweight kampioene maakte in 2019 tegen voormalig Invicta en UFC Strawweight kampioene Carla Esparza haar UFC debuut. Dit gevecht verloor Jandiroba. Hierna won de Braziliaanse twee gevechten, die ze allebei wist te finishen, op rij. In december trof ze Mackenzie Dern, dit gevecht verloor Jandiroba via een unanimous decision en liep ze haar tweede verlies in de UFC en in haar professionele MMA-carrière op.

Kanako Murata is eveneens een voormalig Invicta Strawweight kampioene. De Japanse wist in november 2019 de vacante titel, door Emily Ducote via een split decision te verslaan, te veroveren. Een jaar later maakte Murata haar UFC debuut. Ze zou het opnemen tegen Livinha Souza, maar omdat Souza niet kon vechten nam Murata het uiteindelijk op tegen Randa Markos. Haar debuut was een succes en Murata wist Markos, via een unanimous decision, te verslaan.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »