breaking news

Vincent Latoel, Anthony Engelen en titel uitdager Marcin Prachnio in actie tijdens ONE: Championship Quest for Power

December 14th, 2016 | by Lennart Van Arendonk

Opnieuw verwelkomt de Jakarta Convention Center de kooi van de promotie ONE: Championship. Op 14 februari is het aan onder andere Vincent Latoel, Anthony Engelen en Marcin Prachnio om te presenteren en het publiek en fans te vermaken op een spectaculair gevecht. De drie Tatsujin Dojo Deventer/ Tatsujin Dojo Indonesia vechters hebben al meerdere keren bewezen om verschillende sterke technieken toe te passen in de wedstrijden. Er wordt dan ook opnieuw vuurwerk verwacht in Jakarta.

De uitdaging van Marcin Prachnio mag zeker genoemd worden. Tegenover hem komt de sterke Vitaly Bigdash te staan. Bigdash is een 32-jarige vechter uit Rusland en weet niet wat verliezen is. Hij draagt momenteel een record van acht win partijen. Geen enkele partij is gevallen in de handen van de jury. Hij heeft onder andere gewonnen van Magomed Magomedkerimov en Igor Svirid. Hij heeft gevochten voor promoties als ProFC, OC en Glory World Series.

De 28-jarige Marcin Prachnio lijkt scherper dan ooit. Al zeven keer op rij heeft hij bewezen de sterkste te zijn. Met een record van twaalf om twee stapt hij op 14 februari de kooi in om te strijden voor de ONE Middleweight titel. In 2016 won Prachnio van Alexandre Machado, Leandro Ataides en Jake Butler. Slechts twee partijen vielen in de handen van de jury. De overige tien partijen zijn voor de bel beëindigd met een knock-out (9) of submission (1).

Ook de 37-jarige Vincent Latoel stapt weer de kooi in. Na het bekendmaken van het 2017 rooster was dit geen verassing. Latoel is geen onbekende in Jakarta, Indonesië en zal ook hier weer zorgen voor mooie prestaties. Vincent neemt het gevecht tegen Vaughn Donayre aan met een record van 16-18-2. Na twee verlies partijen verwacht hij zijn record weer een groene kleur te geven.
Tegenstander Vaughn Donayre is een bekende vechter uit de Filipijnen. Met een record van acht om zes stapt hij voor de vijfde keer de kooi in tijdens een evenement van ONE: Championship. Verder heeft hij gevechten bij promoties als HKFN en URCC. Hij komt uit voor team Deftac Cebu en zal hier alles geven om zijn rode record weer te verbeteren.

Anthony Engelen is een 31-jarige MMA vechter uit Ermelo, Gelderland. Hij traint bij Aliance Indonesia en Tatsujin Dojo in Deventer en draagt de Lightweight titel van Indonesische-kampioenschappen. Met een professioneel record van vijf om twee heeft hij bewezen het MMA spel te beheersen. Engelen staat voornamelijk bekend om zijn sterke controle en submissions. Zo heeft hij drie submission, één knock-out en één beslissing in zijn record staan.
Zijn tegenstander A.J. Lias Mansor is een 41-jarige vechter uit Maleisië vanuit de Orneo Tribal Squad en Team Buffet zal hij voor de vierde keer de kooi instappen. Lias Mansor won zijn laatste partij in 2013 van Melvin Yeoh tijdens ONE: Championship Warrior Spirit. Nu enkele jaren later zal hij opnieuw een poging maken om te winnen.

latoel
(Team Tatsujin, backstage bij ONE championship Jakarta)

Het evenement ONE: Champsionship Quest for Power wordt op 14 februari georganiseerd in de Jakarta Convention Center van Jakarta, Indonesië. Dit is de kaart tot nu toe:

Main event: Vitaly Bigdash vs. Marcin Prachnio (Voor de ONE Middleweight ttiel)
Kazunori Yokota vs. Martin Nguyen
Anthony Engelen vs. A.J. Lias Mansor
Vincent Latoel vs. Vaughn Donayre
Stefer Rahardian vs. Jerome S. Paye
Adrian Mathels vs. Rene Catalan
Su Noto vs. Chan Heng

Leave a Reply

Translate »