breaking news

Vince Morales vs. Drako Rodriguez tijdens UFC 265 op 7 augustus

May 8th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Vince Morales vs. Drako Rodriguez tijdens UFC 265 op 7 augustus
UFC
0

Bantamweights Vince Morales en Drako Rodriguez gaan het op 7 augustus, tijdens UFC 265, tegen elkaar opnemen. Het is ook nog niet bekend waar het evenement zal plaatsvinden. MMA Junkie maakte de partij bekend.

Vince Morales maakte in 2018 zijn debuut bij de UFC en kent geen makkelijke tijd bij de organisatie. Hij verloor zijn debuut, via een unanimous decision, van Song Yadong. In het gevecht daarop wist hij zich, door Aiemann Zahabi via een unanimous decision te verslaan, te herpakken. Vervolgens verloor Morales twee gevechten op rij, waardoor hij nu een negatief record bij de UFC heeft. Zijn meest recente gevecht, in mei vorig jaar, verloor hij via een TKO van Chris Guitierrez.

Drako Rodriguez maakte eerder dit jaar, in februari, zijn debuut bij de UFC. Hij wist in september tijdens de Dana White Contender Series een UFC contract te verdienen, waarna hij in december zijn debuut tegen Aiemann Zahabi zou maken. Dit gevecht ging door een positieve COVID-19 uitslag van Zahabi niet door. Uiteindelijk stonden de twee in februari tegenover elkaar in de octagon. Het werd niet het debuut waar Rodriguez op gehoopt had. Zahabi wist Rodriguez knock-out te slaan.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »