breaking news

Vince Cachero vs. Ronnie Lawrence toegevoegd aan UFC evenement op 27 februari

January 21st, 2021 | by Marcel Dorff
Vince Cachero vs. Ronnie Lawrence toegevoegd aan UFC evenement op 27 februari
UFC
0

De UFC heeft een Bantamweight partij tussen Vince Cachero en nieuwkomer Ronnie Lawrence op touw gezet. Het gevecht zal plaatsvinden op 27 februari aanstaande. Beide vechters treffen elkaar naar alle waarschijnlijkheid in Las Vegas. MMA Junkie wist de partij te melden.

Vince Cachero (MMA 7-3/UFC 0-1) maakte na een amateur carrière van bijna drie jaar in 2017 de overstap naar de professionals. Cachero gooide hoge ogen bij de CXF en LFA organisatie waar hij zijn eerste zes partijen wist te winnen. Cachero zou vervolgens voor de titel bij de LFA organisatie mogen vechten tegen Miles Johns. Echter raakte Johns geblesseerd waarna Cachero voor de Interim titel vocht tegen Casey Kenney. Cachero verloor via KO in de eerste ronde. Nadat vervolgens ook van Liudvik Sholinian werd verloren wist Cachero zich te revancheren met een TKO overwinning in de tweede ronde tegen Marvin Garcia. Cachero pakte vervolgens een short notice partij aan in de UFC in de Featherweight divisie tegen Jamall Emmers. Cachero verloor via Unanimous Decision en zou vervolgens zijn UFC carrière voortzetten op Bantamweight.

Embed from Getty Images

Ronnie Lawrence (MMA 6-1/UFC 0-0) maakte na een amateur carrière van drie jaar in 2015 zijn debuut bij de professionals. Lawrence wist in zijn derde partij al de Valor Fights titel te pakken door Brandon Webb te verslaan. Lawrence kwam vervolgens eenmaal uit voor Bellator MMA. Die partij ging verloren tegen Steve Garcia Jr. Lawrence kwam vervolgens ruim twee jaar niet in actie in verband met blessureleed. In 2019 wist hij twee partijen te winnen tegen respectievelijk Michael Ricketts en Garrett Armfield. Mede hierdoor werd hij uitgenodigd om mee te doen aan het vierde seizoen van de Dana White’s Contender Series. Tegenstander was Jose Johnson. Lawrence zette een record neer van tien takedowns in een gevecht tijdens de DWCS. Lawrence domineerde de partij en won via Unanimous Decision. Dana White was zéér enthousiast en gaf Lawrence zonder twijfel een contract.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »