breaking news

Vijf nieuwe gevechten aangekondigd door Team Iridium Sports voor verschillende UFC evenementen

December 23rd, 2021 | by Marcel Dorff
Vijf nieuwe gevechten aangekondigd door Team Iridium Sports voor verschillende UFC evenementen
UFC
0

Team Iridium Sports Agency heeft vijf partijen aangekondigd die zullen plaatsvinden tijdens verschillende UFC evenementen in 2022. Het gaat om gevechten van vechters die worden gemanaged door Iridium Sports Agency. Zo zal Joseph Holmes zijn UFC debuut gaan maken tegen Jamie Pickett. Holmes vervangt Caio Borralho die om onbekende redenen niet zal vechten. De partij zal plaatsvinden op 15 januari in Las Vegas in de Middleweight divisie.

Eveneens komt ook publiekslievelinge Jessica-Rose Clark in actie. Zij treft in de Bantamweight divisie de Zwitserse Stephanie Egger. Deze partij zal plaatsvinden op 19 februari aanstaande. En op 5 maart treft Dustin Jacoby de Pool Michal Oleksiejczuk in de Light-Heavyweight divisie.

Tot slot werden ook nog twee partijen toegevoegd op 12 maart. Cody Brundage gaat proberen zijn eerste overwinning in de UFC veilig te stellen. Hij treft in de Middleweight divisie Dalcha Lungiambula. Tot slot zal ook Damon Jackson zijn opwachting maken in de Featherweight divisie tegen Joshua Culibao.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »