breaking news

Video’s: UFC 200 Free Fights

June 27th, 2016 | by Tomas Bechtel

In de aanloop naar UFC 200 heeft de UFC weer een aantal leuke gevechten vrijgegeven. En wij zetten ze voor jullie even op een rijtje!

Jon Jones vs. Daniel Cormier 1

De eerste ontmoeting tussen rivalen Jon Jones en Daniel Cormier was tijdens UFC 182 op 3 januari 2015. Jones wist zijn titel te behouden en stuurde Cormier met lege handen naar huis. Maar nu zijn de rollen omgedraaid, Daniel Cormier zal zijn titel verdedigen tegen Jon Jones tijdens UFC 200 op 9 juli aanstaande.


Miesha Tate vs. Holly Holm

Tijdens UFC 196 mocht Holly Holm voor de eerste keer haar titel verdedigen tegen Miesha Tate. Nadat Holm hoogst waarschijnlijk voor stond bij de jury, wist Tate het af te maken in de laatste ronde. Nu mag Miesha Tate haar titel verdedigen tijdens UFC 200, hier neemt zij het op tegen Amanda Nunes.


Daniel Cormier vs. Anthony Johnson

Nadat de titel van Jones werd afgepakt, kregen Daniel Cormier en Anthony Johnson de kans om de nieuwe UFC Light-Heavyweight kampioen te worden. Cormier wist dit gevecht te winnen en werd daarmee bekroond met de titel. Nu is het aan Cormier om zijn titel te verdedigen tegen de voormalig kampioen Jon Jones, zij verzorgen het Main Event van UFC 200 op 9 juli aanstaande.


Mark Hunt vs. Frank Mir

Mark Hunt staat toch voornamelijk bekend om zijn “walk-off” knock outs. En ook tijdens UFC Fight Night 85 in Brisbane, Australië liep Mark Hunt rustig weg nadat Frank Mir neer ging. Gaat hem dat ook lukken tegen Brock Lesnar? We gaan het zien op 9 juli a.s. tijdens UFC 200 in Las Vegas.


Brock Lesnar vs. Frank Mir 2

Brock Lesnar wist de UFC Heavyweight titel op 15 november 2008 te bemachtigen door Randy Couture te verslaan. Tijdens UFC 100 mocht hij deze verdedigen tegen veteraan Frank Mir. Tijdens de eerste ontmoeting tussen Lesnar en Mir was het Brock Lesnar die al na anderhalve minuut moest afkloppen. Maar tijdens UFC 100 wist Brock Lesnar zijn titel te behouden. Nu, honderd pay-per-views verder, is Brock Lesnar terug. Tijdens UFC 200 zal hij het opnemen tegen Mark Hunt als Co-main Event van de avond.


Jon Jones vs. Chael Sonnen

De spanning liep hoog op tijdens de aanloop naar UFC 159. Chael Sonnen probeerde Jon “Bones” Jones mentaal te breken, maar uiteindelijk wordt het spel fysiek gespeeld. Ter gelegenheid van UFC 200 heeft de organisatie dit gevecht geupload.

Leave a Reply

Translate »