breaking news

Videoland en Spike Nederland nog stil over derde seizoen Kingdom

June 20th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

De Amerikaanse dramaserie Kingdom maakte op 8 oktober 2014 kennis met het publiek. Regisseur Byron Balasco verteld een verhaal over een MMA gym genaamd Navy St. Gym in Venice, Californië. Naast het wedstrijdvechten kampen de spelers ook met situaties buiten de kooi. Denk aan drugs, drank en relatieproblemen. het is aan sterren als Frank Grillo, Kiele Sanchez, Matt Lauria, Jonathan Tucker, Nick Jonas en joanna Going om de rollen te vervullen.

In tegenstelling tot andere series krijgt Kingdom een begin, midden en einde. Vanaf 31 mei heeft het Amerikaanse publiek al kennisgemaakt met het slotseizoen. Echter houden Videoland en Spike Nederland zich nog akelig stil over de uitzendingen.

Wie de serie gemist heeft kan het eerste en tweede seizoen achter elkaar bekijken met op Videoland.nl. Spike Nederland heeft deze seizoenen ook uitgezonden.

MMA fans konden de afgelopen twee seizoen grote sterren op het witte doek voorbij zien komen. Zo waren onder andere Cub Swanson, Kenny Florian en Greg Jackson regelmatig te zien in het beeld. De serie is onder andere uitgezonden in Amerika, Australië, Canada, Peru, Ecuador, Argentinië, Colombia en Nederland.

Comments are closed.

Translate »