breaking news

(VIDEO) Kelvin Gastelum slaat Michael Bisping knock-out.

November 25th, 2017 | by Redactie

Zojuist vond in de Mercedes-Benz Arena te Shanghai, China het evenement UFC Fight Night 122 plaats. Tijdens het Main Event nam voormalig UFC Middleweight Kampioen Michael Bisping het op tegen The Ultimate Fighter seizoen 17 winnaar Kelvin Gastelum. De partij eindigde rap door een knock-out stoot van Gastelum. De 26-jarige vechter weet hiermee zijn record te verbeteren naar 14-3-(1). Ook grijpt hij zijn kans om de interim kampioen Robert Whittaker uit te dagen voor een gevecht tijdens UFC 221 in Perth, Australië.

Slechts eenentwintig dagen geleden stond Michael Bisping nog op het canvas van New York City. Hij verloor hier zijn titel van Georges St-Pierre en vocht zijn achtentwintigste gevecht voor de promotie. Helaas voor de Engelsman, is zijn negenentwintigste partij ook in het rood beëindigd. Hij verving Anderson Silva, die door de promotie is geschorst na een positieve test op illegale prestatiebevorderende middelen.

Kelvin Gastelum wist een harde linker hoek uit te delen met een knock-out als gevolg. De opvolgende stoten waren genoeg voor de scheidsrechter om de partij te stoppen. Na het gevecht maakte Kelvin een call-out naar de interim kampioen Robert Whittaker voor ene gevecht tijdens UFC 211 in Perth, Australië.

Gastelum slaat Bisping knock-out:
https://twitter.com/hopy0402/status/934414526904020993

Klik hier voor de uitslagen van UFC 122. Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »