breaking news

(Video) Kei harde Bare Knuckle FC evenement is een groot succes

June 3rd, 2018 | by Lennart Van Arendonk
(Video) Kei harde Bare Knuckle FC evenement is een groot succes
Combat Sports
0

De actie tijdens Bare Knuckle FC was intens! Gisteravond werd het evenement vanuit de Cheyenne Ice and Events Center in Cheyenne, Wyoming live uitgezonden op Pay-Per-View. Van 18-seconden kncok-outs tot oorlogen van vijf rondes, de hoogtepunten staan hieronder:

De bruutste overwinning van de avond ging naar bokser Sam Shewmaker toen hij de voormalige Bellator-MMA vechter Eric Prindle met slechts één stoot neer sloeg.

De bare knuckle veteraan Bobby Gunn verbeterde zijn indrukwekkende record naar 72 om 0 in een 41-seconden durende gevecht tegen Irineu Beato Costa Jr. Gunn begon direct het lichaam van Costa aan te vallen en vloerde hem hiermee:

De voormalig UFC-vechter Bec Rawlings deelt veel uit tijdens het co-main event tegen Alma Garcia. Het gevecht eindigde in een doctor stoppage in de tweede ronde:

De voormalig UFC-vechter Joey Beltran maakte gisteravond een optreden in een wilde wedstrijd met Tony Lopez. Beltran deelde vanaf het begin sterke klappen uit, maar de bloederige Lopez weigerde te stoppen:

MMAFighting had de mogelijkheid om na het gevecht backstage te kijken bij beide atleten:

Bare Knuckle FC verwacht in september weer terug te keren met een evenement.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »