breaking news

Video interview met Eyevan Danenberg en Clyde Petres

February 23rd, 2018 | by Stefan Van Erp
Video interview met Eyevan Danenberg en Clyde Petres
GLORY
0

MMA DNA was te gast bij Petres Gym in Hoorn om te spreken met Eyevan Danenberg en Clyde Petres. Eyevan Danenberg vecht op 3 maart tijdens GLORY 51 in Rotterdam mee aan het Welterweight Contender toernooi. Zijn eerste partij vecht Danenberg tegen Jimmy Vienot. 

Eyevan Danenberg staat bekend als een groot talent in de sterke Welterweight divisie van GLORY. Danenberg begon 10 jaar geleden met kickboksen en heeft sindsdien laten zien dat hij een vechter is om rekening mee te houden. Zo won hij de titel bij FFC en liet de 1,93 lange Danenberg ook bij GLORY zien dat hij mee kan met de beste van de wereld. Dit welterweight Tournament zou dé stap naar de absolute top kunnen zijn voor Danenberg. Wij spraken hem over dit toernooi, zijn motivatie en hoe het allemaal begon.

De 10 jaar die Eyevan vecht is er 1 man die nooit van zijn zijde is geweken. Clyde Petres heeft de destijds 15-jarige Danenberg onder zijn hoede genomen en hem kunnen helpen in zijn ontwikkeling tot de vechter die hij nu is. Petres is een bekende naam in de kickbokswereld en heeft naast het trainen van vechters ook op andere vlakken inbreng in de sport. Zo is hij vorig jaar druk geweest met een gala in Suriname die op het laatste moment helaas niet door kon gaan. Wij spraken Petres over de partij van Danenberg, de ontwikkeling die hij heeft doorgemaakt en of we in de toekomst nog een gala van Petres kunnen verwachten.

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »