breaking news

Victor Rodriguez tekent bij de UFC, vecht tegen Adrian Yanez op 31 oktober in Las Vegas

October 21st, 2020 | by Marcel Dorff
Victor Rodriguez tekent bij de UFC, vecht tegen Adrian Yanez op 31 oktober in Las Vegas
UFC
0

Nadat gisteren bekend werd dat Aaron Phillips niet langer zou vechten op 31 oktober aanstaande in verband met een blessure heeft de UFC snel gehandeld. Victor Rodriguez werd gecontracteerd en zal het nu opnemen tegen Adrian Yanez volgende week zaterdag in het UFC APEX te Las Vegas, Nevada. Beide vechters maken hun debuut voor de organisatie. De partij zal plaatsvinden in de Bantamweight divisie. MMA.Ideas IG wist de partij te melden, wij kunnen het nieuws bevestigen.

Adrian Yanez (MMA 11-3/UFC 0-0) is een Amerikaanse MMA vechter die zijn professionele carrière startte in 2014. Na een record te hebben opgebouwd van 4-1 tekende Yanez bij de Legacy FC organisatie. Daar won hij zijn debuut via Armbar Submission in de derde ronde tegen Colin Wright. Vervolgens zou Legacy FC en RFA fuseren in het nieuwe LFA. Yanez ging mee over en vocht tijdens zijn eerste LFA partij tegen Domingo Pilarte. Yanez verloor de partij. Hierna wist Yanez echter twee goede overwinningen te pakken tegen Trent Meaux en Nathan Trepagnier. Het leverde hem in November 2018 een titelgevecht op tegen Miles Johns. Helaas voor Yanez verloor hij de partij via Split Decision. Yanez wist vervolgens driemaal achter elkaar te winnen. En na zijn overwinning tegen Kyle Estrada kreeg hij de kans om mee te doen aan het vierde seizoen van de Dana White’s Contender Series. Yanez nam het op tegen Brady Huang. Yanez had minder dan 40 seconden nodig om Huang via TKO te finishen en kreeg het dik verdiende UFC contract van Dana White. Yanez zou in eerste instantie op 31 oktober 2020 zijn debuut maken voor de UFC tegen Aaron Phillips. Echter raakte Phillips geblesseerd en werd vervangen door Victor Rodriguez.

Embed from Getty Images

Victor Rodriguez (MMA 7-2/UFC 0-0) is een MMA vechter die zijn professionele carrière startte in 2011. Na drie overwinningen tekende Rodriguez bij de AFC organisatie in Alaska. Rodriguez vocht in 2014 een partij voor de organisatie die werd verloren. Na vervolgens ook bij een andere organisatie te verliezen vocht Rodriguez liefst ruim drie jaar niet. Uiteindelijk maakte hij in 2018 zijn comeback tegen Caleb Miller. Rodriguez won de partij via KO in de eerste ronde. Na vervolgens nog twee overwinningen mocht Rodriguez in Februari 2020 voor de vacante Bantamweight titel vechten tegen Jared Mazurek. Rodriguez won de partij via TKO in de tweede ronde en pakte de titel. In Oktober 2020 tekende hij bij de UFC.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »