breaking news

Vicente Luque vs. Mike Perry als co-main event in Uruguay

July 3rd, 2019 | by Marcel Dorff
Vicente Luque vs. Mike Perry als co-main event in Uruguay
UFC
0

Het co-main event voor UFC Montevideo is zojuist bekend gemaakt. De UFC gaat voor het eerst richting Uruguay voor een evenement. Vicente Luque en Mike Perry gaan het tegen elkaar opnemen in Zuid-Amerika, zo wist Ariel Helwani van ESPN onder andere te bevestigen.

https://twitter.com/MMAUNCENSORED1/status/1146253784969928704

Vicente Luque wist zijn 5 laatste partijen allemaal winnend af te sluiten middels een finish. In zijn laatste 10 partijen won de Braziliaan maar liefst 9 partijen via een finish. De 27-jarige Luque traint samen met Kamaru Usman. De huidige welterweight kampioen is hartstikke lovend over zijn trainingspartner.

Mike Perry won 2 van zijn laatste 3 partijen. Zijn meest recente overwinning was tegen Alex Oliveira en dat gevecht leverde beide heren een Fight of the Night bonus op. Perry vocht al twee keer eerder tegen een gerankte welterweight tegenstander maar kwam twee keer tekort.

Het gevecht tussen Luque en Perry wordt het co-main event in Uruguay. Eerder werd al bekend dat de women’s flyweight titel op het spel zal staan in het hoofdgevecht van de avond. Valentina Shevchenko zal haar titel verdedigen tegen Liz Carmouche. Dat is een rematch want in 2010 wist Carmouche al een overwinning te boeken op Shevchenko.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »