breaking news

Vicente Luque stapt in om tegen Belal Muhammad te vechten 

October 25th, 2016 | by Stefan Van Erp

Vicente Luque zal het tijdens UFC 205 op 12 november in Madison Square Garden in New York op gaan nemen tegen Belal Muhammad. In eerste instantie zou Lyman Good vechten tegen Muhammad maar Good werd van de kaart gehaald door een potentiële doping overtreding. 

Belal Muhammad (MMA 10-1/UFC 1-1) kwam op short notice afgelopen juli de UFC binnen. Muhammad was de Titan FC kampioen. Door een blessure van Nordine Taleb vocht Belal Muhammad tegen Alan Jouban. In een zeer vermakelijke partij was het Jouban die er uiteindelijk met de winst vandoor ging. Het gevecht werd door de UFC beloond met de Fight of the Night bonus. Nog geen week geleden vocht Muhammad voor de tweede maal in de UFC. Ditmaal tegen Augusto Montano. Muhammad was beter, en won ook laat in de derde ronde via TKO.

Vicente Luque (MMA 10-5-1 /UFC 3-1-0) is de UFC binnen gekomen via The Ultimate Fighter 21. In dit seizoen namen zijn gym Blackzillians het op tegen American Top Team. Luque won zijn eerste partij via een Submission in de tweede ronde maar verloor de halve finale via een split decision. Toch werd Luque uitgenodigd om te vechten tijdens TUF finale. Hij nam het op tegen Michael Graves en verloor via een unanimous decision. Daarna ging het een stuk beter met Luque en wist hij drie partijen op rij te winnen tegen respectievelijk Hayder Hassan (Submission, Anaconda Choke), Alvaro Herrera (Submission, D’Arce Choke), en Héctor Urbina (KO). Zijn partijen tegen Hassan en Urbina leverde hem de prestatie van de avond bonus op.

14808931_1354580371227772_1916221056_o

Leave a Reply

Translate »