breaking news

Veta Arteaga vs. Denise Kielholtz voor Bellator 205

July 30th, 2018 | by Redactie
Veta Arteaga vs. Denise Kielholtz voor Bellator 205
Bellator MMA
0

Naast Pat Curran vs. A.J. McKee en Rafael Lovato Jr. Vs. John Salter is ook Veta Arteaga vs. Denise Kielholtz toegevoegd aan de kaart. Bellator 205 wordt op vrijdag 21 september 2018 georganiseerd in de CenturyLink Arena van Boise, Idaho. De toevoeging van dit Flyweight gevecht wekt veel interesse voor het Nederlandse publiek.

Powered by Aiki Budo.

Veta Arteaga (MMA 4-2/Bellator 3-2) begon haar Pro-MMA carrière in 2016. De Amerikaanse van Mexicaanse afkomst won haar debuut partij in de Front Street Fights organisatie van Ashley Deen via Split Decision. Nog geen drie maanden later vocht Arteaga al voor Bellator MMA. Tijdens haar debuut voor Bellator versloeg ze Jackie Vandenburgh via Unanimous Decision. Vervolgens nam Arteaga het op in September 2016 tegen de ongeslagen Russische Anastasia Yankova. Arteaga verloor uiteindelijk via een zéér controversiële Split Decision. Daarna won ze nog van Brooke Mayo en Emily Ducote. Bruna Ellen was echter nog een stapje te hoog.

Denise Kielholtz (MMA 2-1/Bellator 2-0) is al jaren een van de beste kickboksters ter wereld. Met een record van 45-3 en een Bellator Kickboxing Record van 4-1 is ze de huidige titelhoudster in de Bellator Kickboxing Flyweight divisie. Kielholtz vocht tot dusver driemaal op MMA regels. De eerste partij ging via Armbar Submission verloren in 2015 tegen Juliete de Souza Silva. Echter pakte Kielholtz tijdens haar Bellator MMA debuut wel een zeer indrukwekkende overwinning door Jessica Middleton via een Scarfhold Armbar te verslaan vroeg in de eerste ronde. Ook haar volgende partij tegen Petra Částková won ze spectaculair met een unanieme beslissing.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »