breaking news

Veelbelovend programma ONE: Light of a Nation

June 15th, 2017 | by Lennart Van Arendonk
Veelbelovend programma ONE: Light of a Nation
ONE Championship
0

Het grootste sportmedia bedrijf in de Aziatische geschiedenis, ONE Championship zal zijn triomfantelijke terugkeer maken naar Myanmar. ONE: Light of a Nation zal plaatsvinden op vrijdag 30 juni in het iconische Thuwanna Indoor Stadium van Yangon. In de hoofdact van de avond verdedigt de Middleweight kampioen Vitaly Bigdash zijn titel tegen de thuisvechter ‘The Burmese Python’ Aung La N Sang.

Daarnaast heeft One Championship een Flyweight toernooi georganiseerd waarin de volgende atleten zullen strijden: Saw Min Min vs. Tun Lwin, Ye Thway Ne vs. Pat Kyaw Lin Naing en Shwe Kyaung Thar vs. Yint Thway.

De Middleweight ONE kampioen Vitaly Bigdash van Rostov-Don-Don, Rusland, is blijkbaar een van de meest getalenteerde vechtsporter ter wereld. Bigdash maakte in 2015 zijn debuut en versloeg hier Igor Svirid met een technische knock-out. Dit gevecht wordt nog altijd gezien als een van de meest actievolle wedstrijden in de kampioenschapgeschiedenis. In zijn laatste wedstrijd verdedigde Bigdash succesvol zijn wereldtitel tegen Aung La Nsang. Ook stond hij ingeroosterd om te strijden tegen de Tatsujin vechter Marcin Prachnio. Echter is deze partij geannuleerd, het is aan La Nsang om opnieuw de strijd aan te gaan voor het goud. Bigdash kent nog altijd een onbeschadigd professioneel record van negen overwinningen.

Aan de andere kant komt de 32-jarige Middleweight deelnemer Aung La N Sang te staan. Deze thuisvechter kent de nickname ‘Burmese Python’ en doet zijn naam waar. Ze heeft hij regelmatig zijn partijen voor de bel beëindigd en weet hij keer op keer te winnen met een choke. Aung La N Sang is geboren in Myitkyina in het berachtige Kachinstaat. Tijdens Quest for Power koos de jury voor Bigdash, maar dit keer verwacht hij de partij voor de bel te stoppen.

Houd MMA DNA in de gaten voor meer MMA nieuws!

Comments are closed.

Translate »