breaking news

Veel veranderingen op de UFC Brasilia card door blessures

August 13th, 2016 | by Marcel Dorff

De UFC heeft bekend gemaakt dat er maar liefst 4 blessuregevallen zijn op de UFN 95 (Brasilia) card die op 24 September zal plaatsvinden.

Zo zijn Brandon Thatch, Shinsho Anzai, Joaquim Silva & Renato Moicano allen geblesseerd. Hierdoor kunnen ze volgende maand niet in actie komen.

Brandon Thatch stond gepland om te vechten tegen Erick Silva. Net als Shinsho Anzai gepland stond om te vechten tegen Luan Chagas. Doordat zowel Silva als Chagas op Welterweight vechten, was voor de UFC de keuze makkelijk gemaakt om de twee Brazilianen het tegen elkaar op te laten nemen.

Joaquim Silva is ook geblesseerd. Hij zou het opnemen tegen UFC debutant Gregor Gillespie. Glaico Franca vervangt de geblesseerde Silva. Franca won het 4e seizoen van TUF Brazil, maar verloor zijn laatste gevecht tegen James Vick waardoor hij nu een record van 1-1 in de UFC heeft.

Renato ”Moicano” sluit de lijst met blessuregevallen. Moicano zou het opnemen tegen Mike De La Torre. Niemand minder dan Godofredo ”Pepey” maakt een snelle terugkeer. Pepey verloor afgelopen maand van Darren Elkins, en kan dus nu weer aan de bak.

Tot slot werd er nog een gevecht toegevoegd aan de card. Thiago Santos neemt het op tegen Eric Spicely. Santos verloor tijdens UFC 200 van Gegard Mousasi na een winstreak van 4 overwinningen te hebben opgebouwd. Spicely kwam via TUF 23 de UFC binnen, maar verloor zijn debuut via Submission tegen Sam Alvey.

Leave a Reply

Translate »