breaking news

Veel succes op youtube kanaal van Stephen Wonderboy Thompson

April 15th, 2020 | by Lennart Van Arendonk
Veel succes op youtube kanaal van Stephen Wonderboy Thompson
UFC
0

Stephen Thompson is naast een snoeiharde vechter ook een zeer aardig persoon. Zo ontving hij tijdens Ariel Helwani’s MMA show de NMF (Nicest Motherfucker) titel en is hij altijd zeer respectvol naar zijn tegenstanders en fans. Nu het vechten even niet kan, focust hij zich vooral op zijn Youtube kanaal. Hierop geeft hij tips en tricks van technieken en vechtsport spullen en blikt hij vooruit en terug op evenementen.

De 37-jarige Wonderboy heeft een professioneel record van 15–4–1. Hij maakte tijdens UFC 143 in 2012 zijn debuut en schopte toen Dan Stittgen met een hoge trap knock-out. Sinds dien laat hij zeer technische technieken zien in de wereldberoemde Octagon van de UFC.

Op zijn youtube kanaal geeft hij onder andere uitleg over deze technieken. Al ruim 165k abonnees weten hem te vinden en ruim 100 duizend personen kennen nu de techniek achter een goede tornado kick.

Develop REAL POWER In Your LEAD LEG Kicks | Stephen Wonderboy Thompson:

How To Wrap Your Hands Wonderboy Style | Stephen Wonderboy Thompson:

Sneaky Side Kick Attack – Valentina Shevchenko Style | Stephen Wonderboy Thompson:

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »