breaking news

Vechtsporttrainer Bert Kops krijgt realityserie op Spike Nederland

April 30th, 2018 | by Redactie
Vechtsporttrainer Bert Kops krijgt realityserie op Spike Nederland
MMA
0

(Foto: Spike – Tigris media)

Vanaf 21 mei geeft Spike Nederland een kijkje in het leven van de MMA trainer en worstellegende Bert Kops. Om 22:30 zal Kops de kijkers ontvangen in het Amsterdamse Kops Gym waar verschillende MMA-kampioenen en wereldatleten trainen. Hoe stoomt hij Gegard Mousasi klaar voor het Bellator MMA titel gevecht, en welke opkomende talenten zien we binnenkort voorbij komen op het grote podium? Bert Kops laat het je allemaal zien!

Spike Nederland schrijft enthusiast over de realityserie:

“Kops Gym is de arena en spil in de realityserie. Hier leren we Bert Kops en zijn entourage kennen. Naast de grote Bellator MMA-atleten zoals Gegard Mousasi, Costello van Steenis, Melvin Manhoef en Denise Kielholtz, trainen er ook bekende Nederlanders waaronder Douwe Bob, Henk Schiffmacher en Giel Beelen. Passie, vechtlust, pijn en doorzettingsvermogen staan centraal in de show. Bert begeleidt jongens en meisjes op weg naar hun ultieme droom: het worden van een kampioen!

Als oud Olympisch kandidaat met ongeveer 30 titels op zak, is Bert Kops één van de grootste worstellegendes van ons land te noemen. In het verleden trainde hij onder andere met Anton Geesink, Chris Dolman, Jan van de Paverd, John Bluming en Wim Ruska. Allemaal grote namen en pioniers van de vechtsporten binnen Nederland. Sinds 1985 is Kops Gym een begrip in Amsterdam en daarbuiten.”

Daarnaast is Bert Kops zelf ook aan het woord: “Dat mensen op deze manier een kijkje krijgen in mijn leven en in mijn gym vind ik echt heel erg leuk, maar vooral ook heel erg spannend. Het delen van mijn passie is het liefste wat ik doe en ik hoop dat de kijkers zo ook zien wat er allemaal schuil gaat achter het runnen van een gym en het trainen van MMA-kampioenen.”

Team Kops bij Bellator 185:

De docu-serie Team Kops wordt geproduceerd door Tigris Media en is vanaf 21 mei iedere maandag om 22:30 uur te zien op Spike.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »