breaking news

Vechtershart maakt vanavond kennis met MMA

April 9th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

Vanavond begint de dramaserie over de wereld van kickboksen met Waldemar Torenstra aan het tweede seizoen. Liefhebbers van het programma kunnen om om 20:25 inschakelen op NPO3 om de eerste aflevering van seizoen twee te bekijken. In het eerste seizoen zagen wij Nick Roest na een gevangenisstraf van vier jaar, zich weer knokken naar de top. Er ontstond tijdens deze reis veel drama met onder andere zijn ex Selma, Imanuelle Grives.

NPO3 gaf alvast een sneak preview op het seizoen:

Veel bekende gezichten keren terug in het tweede seizoen en daarnaast speelt Bill Barberis de nieuwe rol van Nicks trainer Briek Stevens. Nick en David proberen een jaar na de dood van hun vader hun leven weer op poten te krijgen. Nu een relatie met zijn ex Selma verkeken lijkt, gaat Nick voor zijn meisje Kirsten. De markt voor kickboksers is ingezakt door het steeds populairder wordende MMA (mixed martial arts), waardoor Nick wordt gedwongen rigoureuze keuzes te maken. En daarbij ligt voortdurend de verlokking van het ‘makkelijke’ geld op de loer.

Bam! Vechtershart is terug. Seizoen 2 zie je zondag 9 april om 20.25 uur op NPO 3. Check hier de hele trailer: bit.ly/VechtersHartTrailer

Geplaatst door Vechtershart op woensdag 22 maart 2017

Vechtershart, seizoen 2 wordt uitgezonden vanaf 9 april 2017 om 20.25 uur bij BNN op NPO 3.

Comments are closed.

Translate »