breaking news

Van de ene legende naar de andere legende

December 7th, 2016 | by Lennart Van Arendonk

Nu Wanderlei Silva zijn wedstrijd tegen Mirko Filipović Cro Cop gedwongen moest afzeggen met een blessure is er een plek vrij op het Rizin Fighting Federation dat op 29 december georganiseerd wordt in de Saitama Super Arena van Japan. Het gaat hier om een plek in het open gewicht toernooi naast atleten als Shane Carwin en Amir Aliakbari.

Na het opmerkelijk verliezen van Fedor Emelanianenko is oud UFC vechter Fabio Maldonado klaar voor een volgende stap. Hij heeft aangeklopt bij zijn manager en Rizin FF gevraagd om een gevecht de Kroatische legende Mirko Cro Cop. Tijdens een interview met Combate.com vertelde hij onder andere dat zijn blessure en operatie snel aan het herstellen is:

“Door mijn operatie ben ik niet in staat om over 10 dagen te vechten in Curitiba. Dit gevecht heb ik daarom ook geannuleerd. Wel kan ik op de 31ste in Japan staan, mijn blessure zal dan hersteld zijn. Ik heb gebeld met mijn manager om mij aan te bieden voor deze partij. Ik ben fan van Cro Cop, het zou een geweldig gevecht worden.”

Mirko Filipović Cro Cop wacht nog op een tegenstander:
crocop

Leave a Reply

Translate »