breaking news

Vadim Nemkov vs. Rafael Carvalho is het Co-Main Event van Bellator Milaan + meer

August 2nd, 2019 | by Redactie
Vadim Nemkov vs. Rafael Carvalho is het Co-Main Event van Bellator Milaan + meer
Bellator MMA
0

Voormalig Bellator Middleweight Kampioen Rafael Carvalho keert op 12 Oktober 2019 terug in de Bellator Cage. De Braziliaan stuit in het Ex Palalido in Milaan op de Rus Vadim Nemkov. Het gevecht dient als het Co-Main Event van de avond. Eveneens maakt de Canadese Featherweight Kickboxing Kampioen Gabriel Varga zijn opwachting. Hij zet zijn titel op het spel tegen Cristian Faustino tijdens het Bellator Kickboxing 12 gedeelte van het evenement.

Rafael Carvalho is de voormalig Middleweight Kampioen. De Braziliaan kwam in 2014 de organisatie binnen en pakte zes overwinningen op rij waaronder de titel en een aantal titelverdedigingen. Echter ging het mis tegen Gegard Mousasi. Carvalho verloor vervolgens controversieel van Lyoto Machida, maar won in zijn meest recente partij van Chidi Njokuani. Vadim Nemkov is vooralsnog ongeslagen binnen de organisatie. De Rus vocht driemaal en won al zijn partijen. PFL Kampioen Philipe Lins en de voormalig Bellator Kampioenen Liam McGeary en Phil Davis werden beiden verslagen.

Gabriel Varga kwam in 2017 over van GLORY. De voormalig Kampioen verloor zijn Bellator Kickboxing debuut via Split Decision. Echter wist hij de draad al snel op te pakken. Vorig jaar Juli versloeg hij in Italië Kampioen Kevin Ross via TKO en pakte hij de titel. Die titel werd met succes verdedigt tegen Shan Cangelosi. Na vorige maand een uitstapje te hebben gemaakt naar Bellator MMA zal Varga nu tegen de lokale held Cristian Faustino zijn titel op het spel zetten.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »