breaking news

Vacante Heavyweight titel op het spel tijdens Cage Warriors 89 in Antwerpen

October 3rd, 2017 | by Marcel Dorff
Vacante Heavyweight titel op het spel tijdens Cage Warriors 89 in Antwerpen
Cage Warriors FC
1

De Cage Warriors organisatie heeft via een officieel persbericht laten weten dat Light-Heavyweight Kampioen Karl Moore zal vechten tijdens het Main Event van Cage Warriors 89 in de Lotto Arena te Antwerpen. Echter toverde de organisatie een verrassing uit de hoge hoed. Moore zal voor de vacante Heavyweight titel gaan vechten tegen de Italiaan Mauro Cerilli, en kan zo na Conor McGregor de tweede vechter worden die twee titels te gelijk in zijn bezit krijgt binnen de organisatie.

De Heavyweight titel binnen de Cage Warriors organisatie is maar liefst al vijf jaar vacant. De laatste Kampioen DJ Linderman verliet de organisatie een aantal jaren geleden. Karl Moore kwam tot dusver viermaal uit voor de Cage Warriors organisatie, en wist ook viermaal te winnen. De Noord-Ier pakte eerder dit jaar de Light-Heavyweight titel door na vijf rondes te winnen van voormalig TUF 19 deelnemer Josh Clark. Moore heeft een MMA record van 8-1 en kwam alleen te kort tegen de inmiddels in de UFC vechtende Paul Craig. Mauro Cerilli heeft een record van 10-2 en maakt zijn Cage Warriors debuut. De Italiaan heeft een winstreak van drie gevechten en heeft een notable win staan tegen de Engelse veteraan James Zikic.

Cage Warriors 89 zal plaatsvinden op Zaterdag 25 November in Antwerpen. Eerder maakte de organisatie al bekend dat de Belgische Cindy Dandois zal vechten tegen Kerry Hughes. Ook zal de broer van Cindy Dandois, namelijk Ben Dandois zijn opwachting maken tijdens dit evenement. Zijn tegenstander wordt snel bekend gemaakt. En ook de Belgen Tommy Depret en Ayton de Paepe zullen van de partij zijn.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland!! 

 

Translate »