breaking news

***UPDATE*** UFC Hamburg officieel bekend gemaakt

March 26th, 2018 | by Lennart Van Arendonk
***UPDATE*** UFC Hamburg officieel bekend gemaakt
UFC
0

Volgens geruchten overweegt de Amerikaanse gigant om op 22 juli terug te keren naar Hamburg, Duitsland. Nu er nieuwe afspraken zijn gemaakt over de tv-uitzendrechten is de organisatie bereid om onze buren in het oosten mee te nemen in hun agenda. De laatste keer dat de UFC naar Duitsland kwam stonden atleten als Josh Barnett, Andrei Arlovski, Alexander Gustafsson en Jan Blachowicz op het canvas om te strijden voor de winst.

De organisatie zoekt altijd naar een nieuwe markt. Zo komen ze op 15 september naar Moskou, Rusland en op 23 juni naar Singapore. Eerder dit jaar stonden ze al in Perth, Australië en Londen, Engeland.

De UFC is al vijf keer eerder in Duitsland geweest. Zo waren ze twee keer in Berlijn, een keer in Cologne, een keer in Oberhausen en een keer in Hamburg. Er zijn nog geen officiële aankondiging gemaakt voor een zesde show. Wij hopen dat deze geruchten spoedig worden bevestigd.

Josh Barnett won tijdens het main event van Fight Night Hamburg:

***UPDATE 27-3-2018 (10.00u)***
De UFC heeft officieel bevestigd dat het op 22 Juli 2018 een evenement zal organiseren in de Barclaycard Arena in Hamburg!!!

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »