breaking news

Umar Nurmagomedov sluit zich aan bij de UFC

January 31st, 2020 | by Lennart Van Arendonk
Umar Nurmagomedov sluit zich aan bij de UFC
UFC
0

Opnieuw heeft een familielid van Khabib Nurmagomedov zich aangesloten bij de Ultimate Fighting Championship (UFC). Na Abubakar heeft nu ook Umar Nurmagomedov zich aangesloten bij de promotie. Umar is een het neefje van Khabib en kent net als hem een ongeslagen record. Zo won hij twaalf partijen op rij en weet hij dominant te vechten met een sterk grondspel.

Umar zal hoogstwaarschijnlijk zijn debuut maken tijdens UFC 249: Khabib vs. Ferguson. Hij gaat deelnemen binnen de Bantamweight divisie.

Umar was voorheen actief bij verschillende promotie. Zo kent hij professionele partijen bij GFC, Professional Fighers League, Battle of Volga, Samara MMA, Fight Night Global en Fight Star. Hij komt uit voor Eagle MMA en kent 6 overwinningen met een beslissing, 1 met knock-out en 5 met submission. Umar heeft een lengte van 172 centimeter en vocht voorheen binnen de Featherweight divisie.

Said Nurmagomeodov is ook actief binnen de UFC, echter is dit geen familie.

Umar in actie:

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »