breaking news

UFN 94 Poirier vs. Johnson (Complete Card + Nederlandse Tijden)

September 13th, 2016 | by Marcel Dorff
UFN 94 Poirier vs. Johnson (Complete Card + Nederlandse Tijden)
UFC
0

Eindelijk heeft de UFC de complete line-up voor UFC Fight Night 94 in Hidalgo, Texas bekend gemaakt.
De card was in principe al volledig bekend, maar de UFC voegde vandaag pas het gevecht tussen de Brazilianen Antonio Carlos Junior en Leonardo Augusto ”Leleco” Guimaraes officieel toe.

De card bestaat uit twee Early Prelims, vier Prelims en zes Main Card gevechten.
Op de twee Early Prelims zien we twee vechters die zijn ontdekt tijdens de serie ”Dana White Looking for a Fight”. Allereerst zal Albert Morales zijn opwachting maken tegen TUF Latin America winnaar Alejandro Perez. Morales valt in voor de geblesseerde Manny Gamburyan, en is dus bekend van de serie die inmiddels door Netflix is opgekocht. Vervolgens zien we Randy Brown zijn derde UFC opwachting maken, hij neemt het op tegen TUF Latin America 2 winnaar Erick Montano.

Tijdens de Prelims zien we nog meer voormalig TUF vechters, waaronder TUF Brazil 3 Winnaar Antonio Carlos Junior. Verder staat de broer van Erick Montano, namelijk Augusto Montano tegenover Belal Muhammad. Montano keert terug van een schorsing wegens gebruik van prestatie bevorderende middelen. Muhammad zal proberen zijn eerste overwinning veilig te stellen in de UFC. In een Fight of the Night kwam Muhammad afgelopen Juli te kort tegen Alan Jouban. Uiteindelijk zullen Sam Sicilia en Gabriel Benitez de Prelims afsluiten.

Op de Main Card zal voormalig WSOF kampioen Rick Glenn zijn UFC debuut maken. Hij vecht op 8 days notice tegen veteraan Evan Dunham.
Op het Co-Main Event vechten Derek Brunson en Uriah Hall tegen elkaar in een gevecht dat door beide heren zowat werd geëist. Brunson stond gepland tegen Gegard Mousasi op UFC 200, maar haakte geblesseerd af. Met een 6-1 record (verloor alleen van Yoel Romero via TKO in de derde ronde na de eerste twee rondes gewonnen te hebben) lijkt een nieuwe overwinning voor Brunson hem rechtstreeks richting een Top 5 tegenstander te schieten. Hall heeft ondanks mindere prestaties een hogere ranking dan Brunson. Dit zal vooral te maken hebben met zijn upset overwinning tegen Gegard Mousasi ongeveer een jaar geleden.

Het Main Event van de avond zal worden verzorgd door Dustin Poirier en Michael Johnson. Poirier lijkt niet te stoppen op Lightweight en dendert maar door. Johnson verloor zijn laatste twee gevechten en zal moeten winnen om zijn plek in de rankings te behouden. Overigens is dit American Top Team (Poirier) vs. Blackzilians (Johnson) de twee rivaliserende MMA gyms uit Florida.

17 september 2016 | State Farm Arena | Hidalgo, Texas, USA.

UFC Fight Night 94: Poirier vs. Johnson

MAIN CARD (04.00u op FoxSports 2) PRELIMINARY CARD (02.00u op UFC FightPass)
Dustin Poirier vs. Michael Johnson Gabriel Benitez vs. Sam Sicilia
Uriah Hall vs. Derek Brunson Augusto Montano vs. Belal Muhammad
Evan Dunham vs. Rick Glenn Antonio Carlos Junior vs. Leonardo Augusto Leleco
Roan Carneiro vs. Kenny Robertson Jose Quinonez vs. Joey Gomez
Chris Wade vs. Islam Makhachev EARLY PRELIMINARY CARD (01.00u op UFC FightPass)
Chas Skelly vs. Maximo Blanco Erick Montano vs. Randy Brown
Alejandro Perez vs. Albert Morales

 

Leave a Reply

Translate »